Vilkår og betingelser

hos CreativeSound 

Troværdighed er essentielt. Derfor er det vigtigt for os at vores kunder kender deres rettigheder, når de handler hos os.

Du har ret til

2 års reklamationsret.

Ifølge købeloven, har man ved alle køb, reklamationsret. Dette betyder at du ved alle dine køb hos os, har din fulde rettighed til at klage over fejl eller mangler ved den vare du har købt. Herefter er det sælgerens ansvar at afhjælpe køberen.

14 dages fortrydelsesret

Købeloven siger også at man ved al nethandel, har ret til 14 dages fortrydelsesret. Det vil sige at når du køber en højtaler hos, kan du 14 dage efter modtagelsen af varen, fortryde dit køb og få pengene tilbage. Såfremt at du kan retunere varen i en stand hvor den kan sælges på ny.

Vi tilbyder

2 års garanti

Garanti er ifølge købeloven ikke et krav, men en valgfri mulighed.

Hos CreativeSound har vi valgt at give 2 års garanti med til alle køb, for at du som kunde, kan føle dig tryg når du handler hos os.

For at benytte dig af din garanti, skal du kontakte os med det samme efter at din vare går ud af funktion. Herefter giver vi en gratis reperation.

Ved benyttelse af fortrydelsesret

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelseret, skal du først sikre dig følgende:

  • At der ikke er gået mere end 14 dage siden du har modtaget varen.

  • At varen er i stand som kan sælges igen.

OBS:

  • Ønsker kunden at benytte sig af sin returret, er kunden selv ansvarlig for eventuelle leveringsomkostninger.

  • Ønske om benyttelse af fortrydelsesret, skal oplyses på creativesound.Holstebro@gmail.com

  • Varen skal leveres til Struer Landevej 7, Holstebro

Ved benyttelse af fortrydelsesret, modtager kunden refundering så snart vi har modtaget varen, og bedømt at dens tilstand er god nok til at blive solgt videre igen.

Vilkår for garanti

Hvis din vare går ud af funktion indenfor 2 år efter du har modtaget varen, skal du kontakte os med det samme. Herefter får du en gratis reperation af varen, også hvis komponenter skal erstattes. OBS: Ved indkaldelse til reperation, er man som kunde selv ansvarlig for at varen bliver leveret til Struer Landevej 7, Holstebro.

Hvis vi vurderer at varen ikke kan reperares, vil du istedet modtage en det fulde beløb tilbage, eller reduktion af pris. OBS: Garantien dækker IKKE, for selvforskyldte skader. Ydermere dækker garantien heller ikke hvis du har forsøgt at reparere varen på egen hånd, uden rådgivning fra CreativeSound.